GAVRANOVIĆ VIŠE NIJE IGRAČ RIJEKE

4. siječnja 2018. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – Mario Gavranović više nije igrač Rijeke. Mario će karijeru nastaviti u Dinamu, a o odlasku napadača Rijeke u redove zagrebačkog kluba očitovao se i Srećko Juričić, sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.

- Dinamo je još ljetos htio dovesti Marija Gavranovića, a nama u tom trenutku, to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama, rekao je Srećko Juričić o odlasku Gavranovića.

- Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao, bez odštete, potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine. Mariju se zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke, ustvrdio je Srećko Juričić.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone