FUŽINE – Dječji online maškarani natječaj

4. veljače 2021. | Kategorija: Bijela kronika

opatija djeca maškareFUŽINE – Društvo naša djeca Fužine organizira dječji online nagradni maškarani natječaj koji se održava do zaključno 13. veljače 2021. godine. Ciljevi natječaja su poticanje veselog raspoloženja među djecom i održavanje maškaranih običaja u vrijeme kada je onemogućeno održavanje tematskih zabava zbog pandemdije. 

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati djeca do navršene 14-te godine života, a podijeljeni su u tri dobne skupine i prema mjestu prebivališta kako bi se natječaj i bogati nagradni fond u potpunosti personalizirali. Primjerice, djeca u dobnoj skupini do pet godina s prebivalištem u Općini Fužine bit će nagrađena s bonom za Cinestar u vrijednosti od 200 kuna, organizacijom proslave rođendana u igraonici Vrata te dječjim šišanjem u frizerskom salonu Ina. Ista dobna skupina djece s prebivalištem izvan Općine Fužine bit će nagrađena s noćenjem u apartmanu Šumski kutak, obiteljskom ulaznicom u Etnografsku zbirku u Liču te kino u Liču ili pak  ulaznicama u špiljo Vrelo. 

Bogat fundus nagrada, između ostaloga, uključuje i vožnju brodićem Sv. Anton po jezeru Bajer, obiteljsku kartu za kaubojsko  selo Roswell, Lynx and fox obiteljsku turu po Gorskom kotaru, poklon bon Hotela Bitoraj, noćenja u kući za odmor Lana te apartmanu Belvedere. Ostale dvije dobne skupine su djeca od 6 do 9 godina te od 10 do 14 godina starosti. 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju dijete može prijaviti isključivo roditelj skrbnik putem prijavnice. Sve detalje dječjeg online maškaranog nagradnog natječaja možete saznati na Facebook stranicama Društva naša djeca Fužine @dndfuzine.

 

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone