FRITAJA OD ČAK 1.000 JAJA I 30kg ŠPAROGA U CRIKVENICI

12. travnja 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Crikvenica_manifestacije_velike_Fritaja od šparug (2)CRIKVENICA – Trg Stjepana Radića u Crikvenici će se u subotu, 14. travnja od 11 sati pretvoriti u veliku kuhinju na otvorenome, a glavna gastro zvijezda bit će biljka koju je u svojim spisima spominjao i veliki Julije Cezar, a to je šparuga.

“Proljeće je vrijeme koje podrazumijeva što duži boravak na svježem zraku i što više aktivnosti. Pritom ne mislimo samo na one sportsko-rekreativnog karaktera već i uživanje na otvorenome u gastro poslasticama specifičnim za ovo doba godine, jer tko kaže da je to namijenjeno samo za zatvorene prostore? Osim dobro poznatih sastojaka za našu fritaju, a to je 30 kg šparuga, 1000 jaja, pršut, slanina, maslinovo ulje i mladi luk, ubacit će se i tajni sastojak koji ćete otkriti samo ako dođete i kušate ovu gastro poslasticu”, navode organizatori.

“Kako bi doživljaj degustiranja bio potpun, pobrinut će se glazbeni sastav Aria, koji će za vas i nas svirati od 10 sati. Trgom će se, osim primamljivog mirisa fritaje, širiti i miris cvijeća, obzirom da će tada na Trgu Stjepana Radića biti i izložba cvijeća, sadnica i vrtnog programa, poznatija kao Festival cvijeća”, ističu organizatori Fritaje od šparug „Ekskluziva“ d.o.o. Rijeka, koji projekt rade pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Crikvenice i Grad Crikvenica.

“Posjetite nas u Crikvenici i zadovoljite sva svoja osjetila. Želimo vam dobar tek!”, zaključuju. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone