EKO PARTY – JEDIMO ODGOVORNO

22. veljače 2017. | Kategorija: Bijela kronika

hranaBIJELA KRONIKA – „Snjeguljica kuha zeleno“ će se održati u četvrtak, 23.veljače 2017. sa početkom u 10.30 sati u Dječjem vrtiću Snjeguljica, Gornji Zamet, Bože Starca Jurićeva 58, Rijeka.

“Snjeguljica kuha zeleno” je niz sklopova aktivnosti po centrima osmišljenih u suradnji sa roditeljima i suradnicima; skauti će pripremiti radionicu pripremanja ljekovitih čajeva; kulturna udruga Plima će organizirati glazbene aktivnosti; Udruga za „Kulturu Ča?“ organizirati će književno druženje na temu Mucko Bucko kuha zeleno; nutricionistica Mirna Međimorec osmisliti će izradu zdravih slastica; Akademij atletskih vještina će osmisliti tjelesne aktivnosti; roditelji će u suradnji sa odgajateljima izraditi didaktičke materijale i osmisliti tematske igre.

Sklopovi aktivnosti imaju za cilj promoviranje ideja projekta u široj društvenoj zajednici, kao i povezivanje sa lokalnom zajednicom. Aktivnosti promiču razvoj komunikacijskih i socijalnih i poduzetničke kompetencija u djece te razvijanje praktične kompetencije unutar odgoja i obrazovanja za održivi razvoj.

Za događanje u prodaji su ulaznica, čiji prihod je namijenjen za pomoć u liječenju djevojčice Adriane Bakić iz Čavli koja se liječi od Battenove bolesti u Hamburgu. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone