DUJMIĆ: ZA PROBLEME S PARKINGOM ODGOVORNO GRADSKO VIJEĆE, POZIVAM GRAĐANE NEKA PRIMJEDBE UPUTE NJIMA

10. svibnja 2018. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

parking kazneOPATIJA – Nakon što se u javnosti počele javljati polemike oko novih parkirnih pravila na području Opatije, gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić obznanio javno reagiranje.

“Svatko neka snosi odgovornost za svoje postupke. Mi smo svoje obećanje o besplatnom satu ispunili, a oni koji su stvorili ovo nezadovoljstvo građana neka se sada suoče sa građanima.”

“Drage Opatijke i Opatijci, ovim se putem moram osvrnuti na tekst Marine Kirigin u današnjem Novom Listu gdje se govori o tome da su građani prevareni novim uvjetima parkiranja u Opatiji. Ni sam nisam zadovoljan sadašnjim stanjem, ali ono što moram jasno reći, za to nisam odgovoran ja kao gradonačelnik, nego Gradsko vijeće. Naime, većina predvođena Akcijom mladih i SDP-om odlučila je da gradonačelnik više neće odlučitivati o uvjetima parkiranja nego da će to biti Gradsko vijeće. Jedino na čemu smo i ja osobno, ali i cijela moja Nezavisna lista inzistirali, ali i borili, je da se u uvijete ugradi jedan sat besplatnog parkiranja za sve građane Opatije. Stoga bih želio reći svima vama da primjedbe na uvijete parkiranja u Opatiji uputite Gradskom vijeću jer moje su ruke po tom pitanju nažalost potpuno vezane”, stoji u tekstu kojeg potpisuje gradonačelnik Dujmić.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone