CRNA SRIJEDA – 16 PROMETNIH NESREĆA

11. svibnja 2018. | Kategorija: Hrvatska

sudar krv cestaKVARNER – U 16 prometnih nesreća koje su se u srijedu dogodile na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske, pet je osoba teško ozlijeđeno, a jedna lako.

Dvoje pješaka, 76-godišnja austrijska državljanka i 78-godišnji hrvatski državljanin teško su ozlijeđeni u nesrećama koje su se dogodile u središtu Opatije te na području Podmurvica u Rijeci. Oboje pješaka udarila su osobna vozila dok su prelazili kolnik na obilježenim pješačkim prijelazima.

U nesrećama su ozlijeđena i dva motociklista. Jučer u jutarnjim satima u Krku ozlijeđen je 28-godišnji hrvatski državljanin, koji je izgubio nadzor nad motociklom marke Suzuki i udario u zaštitnu ogradu, dok je 21-godišnji motociklist teško ozlijeđen noćas oko pola noći u Rijeci, na raskrižju Prvomajske i Osiječke ulice, gdje ga je udarilo osobno vozilo marke VW Polo kojim je upravljao 52-godišnji vozač.

Teško ozlijeđena je i 62-godišnja hrvatska državljanka u lančanom sudaru kod Dramlja na DC-8 jučer oko 9.30 sati. Upravljala je osobnim vozilom marke Suzuki, riječkih registarskih oznaka, a u nesreći su sudjelovala još dva osobna vozila, jedno teretno i jedno sanitetsko vozilo.

Koristimo ovu priliku i pozivamo sve sudionike u prometu na povećani oprez i poštivanje prometnih propisa kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i ozlijeđenih osoba te povećala razina sigurnosti u prometu. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone