CRIKVENICA – Stavio tuđe pločice na svoj automobil

24. siječnja 2020. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

policijaPosada policijskog presretača ga je zatekla jučer u središtu Crikvenice gdje je upravljao osobnim vozilom bez vozačke dozvole i s nepripadajućim registracijskim tablicama

CRIKVENICA – Jučer su policijski službenici crikveničke policije kazneno prijavili 21-godišnjeg hrvatskog državljanina mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Posada policijskog presretača ga je zatekla oko 8.45 sati u Vinodolskoj ulici u središtu Crikvenice gdje je upravljao osobnim vozilom marke Škoda bez vozačke dozvole i s nepripadajućim registracijskim pločicama. Utvrđeno je da je na spomenuto vozilo postavio registarske tablice drugog vozila čije je važenje isteklo prošle 2019. godine.

Budući da je upravljao neregistriranim vozilom bez obveznog osiguranja i bez položenog vozačkog ispita, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje, prekršajno je sankcioniran zbog počinjenih prekršaja iz odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama te prema Zakonu o obveznim osiguranjima u prometu.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone