CRIKVENICA / SELCE – MAŠKARANI VIKEND

14. veljače 2019. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

opatija djeca maškareCRIKVENICA / SELCE – U petak, 15. veljače, još uvijek pod dojmom Dana zaljubljenih, plešemo u „Školi maškaraneh tanci“ i pripremamo se za maškaranu subotnju zabavu.

U subotu, 16. veljače, pripremite udobnu obuću jer to je dan za Maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici. Polazak je s Trga Stjepana Radića u 10 sati, a šetnju vode članovi Planinarskog društva „Strilež“. Pozvani su svi zainteresirani da se maškaraju i pridruže ovoj veseloj šetnji kroz prirodu te da pokažu sportski duh crikveničkih maškara koje itekako znaju uživati u prirodi. Ipak je Crikvenica poznata kao rivijera zdravlja.

„Dečki iz Gajnica“ će se pobrinuti za večernju subotnju atmosferu u Gradskoj sportskoj dvorani, stoga ne propustite nastup „Hladnog piva“ uz pokoje hladno pivo.

Kako bi se svim posjetiteljima omogućilo uživanje u večernjim zabavama uz siguran prijevoz do i od dvorane, Grad Crikvenica je osigurao besplatne vožnje maškaranim city busom.

Ovo je tjedan u kojem i u našim ostalim mjestima na Rivijeri Crikvenici počinju maškarana događanja. Selce otvara manifestaciju maškara u četvrtak, 14. veljače, uz pozdravljanje Grada Crikvenice, matinjadu po mjestu i maškaranu zabavu u večernjim satima u domu „Prosvjete“ uz grupu „Fun“. Subota, 16. veljače, namijenjena je za večernje maškarane zabave u Selcu i Dramlju , a nedjelja, 17. veljače, za čajanku i zabavno poslijepodne za najmlađe te turnir u briškuli i trešeti u Selcu i dječju čajanku i tombulu u Dramlju i Jadranovu.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone