CRIKVENICA – OBILJEŽAVA SE DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI TE DANA HRVATSKIH BRANITELJ

5. kolovoza 2020. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

 CRIKVENICA – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja prilika je da s posebnim pijetetom odamo počast svim poginulim, nestalim i umrlim hrvatskim braniteljima, a ujedno i zahvalimo svim braniteljima i sudionicima Domovinskog rata.
Centralna proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja održala se 5. kolovoza u Crikvenici u 8 sati. kada je delegacija Grada Crikvenica položila vijence na grobovima poginulih branitelja i na centralnim križevima na grobljima u Grižanama, Jadranovu, Dramlju, Crikvenici i Selcu.

U 11:00 sati u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Crikvenici bit će održana Sveta Misa za Domovinu i za sve hrvatske branitelje.

Zabavni dio održat će se u Crikvenici, na Trgu Stjepana Radića nastupima klape Nevera i grupe Point od 21:00 sat.

Delegacija Grada Crikvenice na čelu sa predsjednikom Gradskog vijeća Josipom Frišom, sudjelovat će se na svečanosti obilježavanja Oluje u Otočcu i Zalužnici te će tamo položiti vijence i zapaliti svijeće.

Koncert Jose Butorca i Mladena Žmaka koji se večeras, 04.kolovoza trebao tradicionalno održati u Jadranovu u čast Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja otkazan je zbog najave lošeg vremena.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone