CRIKVENICA – NOVA INVESTICIJA EKO-MURVICE

14. ožujka 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

crikvenica eko murvicaCRIKVENICA – Nakon nedavne nabave mobilnog reciklažnog dvorišta te investicija u uređaje i opremu za gospodarenje otpadom, tvrtka „EKO – MURVICA“ d.o.o. nastavlja s investicijama u suvremenu i učinkovitu radnu opremu i strojeve, kako bi naše poslovanje bilo zaštitnookolišno i u duhu održivog razvoja.
Od četvrtka, 08. ožujka 2018. godine, „EKO-MURVICA“ d.o.o. je opremljenija za još jedan višestruko koristan i važan stroj.

Najnovija investicija je baterijski profesionalni samohodni stroj za ribanje i usisavanje (TASKI swingo 4000).

Riječ je o ekološki prihvatljivom baterijskom stroju za čišćenje koji značajno štedi vodu, operativnim karakteristikama bitno uvećava radnu učinkovitost i kvalitetu, a zahvaljujući tihom radu, dugotrajnoj bateriji i zatvorenom sustavu prikupljanja otpadne vode pozitivno djeluje na okoliš i prirodu.

Biti će prvenstveno namijenjen čišćenju i održavanju lijepih kamenih površina gradskih trgova i šetnica, kojih je u posljednje vrijeme sve više novouređenih (nekoliko tisuća kvadratnih metara novih površina trgova i šetnica u posljednjih nekoliko godina), iz čega je proizašla i potreba za nabavom prikladne radne opreme i strojeva.

Ova investicija (kapitalna pomoć Grada Crikvenice) u cijelosti je financirana iz Proračuna Grada Crikvenice, kojim su osigurana novčana sredstva za kapitalne projekte nabave komunalne opreme, čiji je korisnik trgovačko društvo „EKO – MURVICA“ d.o.o. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone