CRES – Održana 3. konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća – Maja Sepčić izabrana za predsjednicu Vijeća

7. kolovoza 2017. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

cres vijećeCRES – Održana je 3. konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Cresa. Sjednicu je otvorila predstojnica Ureda državne uprave u PGŽ Jasna Turak, a pročelnica Patricija Purić prozvala prisutne vijećnike te konstatirala da je nazočno svih 13 vijećnika. Dnevni red je utvrđen jednoglasno, a kako su isti dnevni red imale i prva i druga konstituirajuća sjednica Vijeća, predstojnica Turak je utvrdila da su važeće odluke donesene na prvoj, a potvrđene glasovanjem vijećnika na drugoj konstituirajućoj sjednici.

Predsjedanje je preuzeo Dragan Medarić te se pristupilo točki dnevnog reda „Izbor predsjednika vijeća“. Jedina pravovaljana kandidatura bila je ona Maje Sepčić koju su podržali vijećnici Maja Sepčić, Natalija Marelić Tumaliuan, Dragan Medarić, Sanja Tomić i Stjepan Vodenac. Nakon tajnog glasovanja utvrđeno je da je prijedlog dobio 9 glasova, dok je 4 bilo nevažećih, čime je za predsjednicu Vijeća izabrana Maja Sepčić.

Predsjednica Sepčić preuzela je vođenje sjednice te upitala ima li prijedloga za izbor potpredsjednice Vijeća. Kako prijedloga nije bilo sjednicu je zaključila zahvalivši se vijećnicima na ukazanom povjerenju i izrazivši nadu u uspješnu suradnju.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone