BIŠĆAN: NISMO BILI NA VISINI ZADATKA

7. travnja 2019. | Kategorija: Sport

bišćanSPORT – Treći put ove sezone nogometaši Gorice pokazali su se previsokom preprekom za Rijeku, a ujedno su ostala jedina momčad protiv koje Igor Bišćan nije uspio dosad osvojiti niti jedan bod.

- Nismo bili na potrebnoj razini, dovoljno čvrsti i agresivni, te odlučni za sve ono što ekipa mora biti da ne bi izgubila na ovom gostovanju, a za pobjedu moraš biti kvalitetan i hrabar za vrijeme posjeda lopte. Treba čestitati Gorici, rekao je Igor Bišćan nakon utakmice svjestan činjenice da bijeli ovoga puta nisu bili na željenoj razini.

- Poraz možemo pripisati i trećoj utakmici u osam dana i nemogućnosti nekih velikih rotacija. Pojavio se i umor i nismo mogli pružiti ono što smo trebali da bismo barem ostali neporaženosti, ustvrdio je Bišćan istaknuvši važnost utakmice protiv Intera iduće subote na Rujevici.

- Bit će dosta neizvjesno do kraja prvenstva u borbi za drugo mjesto i to je jedan od razloga, uz utakmice koje nas očekuju, zašto će biti jako važno pobijediti Inter, zaključio je Igor Bišćan.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone