BIŠĆAN: NISAM MOGAO TRAŽITI VIŠE

14. travnja 2019. | Kategorija: Sport

bišćanSPORT – Igor Bišćan: Čestitke igračima, nisam mogao više tražiti od ovog što su pokazali

Igor Bišćan debitirao je na klupi Rijeke pobjedom u Zaprešiću, a krug je zatvorio slavljem protiv zaprešićke momčadi na Rujevici s uvjerljivih 7:0! Bijeli su u subotu djelovali rastrčano, željni igre i dokazivanja nakon poraza u Velikoj Gorici.

- Čestitke igračima, nisam mogao više tražiti od ovog što su pokazali. Energijom i željom odveli smo utakmicu u smjeru u kojem je otišla. Krenuli smo jako i agresivno, željni da popravimo loš dojam iz Gorice i prisilili smo Inter na greške, ustvrdio je Igor Bišćan nakon pobjede protiv Intera.

Bio je to jedan poseban trenutak u riječkoj povijesti, 900. utakmica u HNL-u i 500. pobjeda u svim natjecanjima od hrvatske samostalnosti.

- Nismo znali za taj podatak uoči utakmice, ali drago mi je zbog svih nas. Poklopilo se odlično, još jedna pozitivna stvar u vezi ove utakmice, ustvrdio je Igor Bišćan.

Rijeka nema previše vremena za odmor, idući tjedan slijedi priprema za gostovanje u Splitu i subotnji Jadranski derbi.

- Maksimalno ćemo se pripremiti. Bitna je utakmica, navijačima možda i najbitnija u kalendaru. Bit će teška utakmica jer Hajduk je napravio korak prema naprijed na polusezoni. Moram biti optimističan i pozitivan jer nakon ovog rezultata imat ćemo dobre preduvjete da pripremimo utakmicu, zaključio je Igor Bišćan.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone