BIŠĆAN: HVALA PUBLICI I IGRAČIMA, OVI BODOVI DVOSTRUKO VRIJEDE

18. ožujka 2019. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

bišćanSPORT – Igor Bišćan još je jednom doživio pljesak publike nakon velike pobjede protiv Osijeka. Rijeka je još jednom nadišla sve probleme i nedaće, te na krilima publike stigla do važnih bodova.

- Prezadovoljan sam ovom utakmicom. Ovi bodovi dvostruko vrijede. Sjajan je način na koji su dečki ušli u utakmicu, trudili se i svjesni situacije uložili maksimalan trud. Publika je bila fenomenalna, prepoznala je situaciju i nosila nas je kada smo živjeli opasno i djelovali umorno, rekao je Igor Bišćan, nakon važne pobjede protiv Osijeka.

Ivan Lepinjica zabio je prvijenac u svojem debiju na Rujevici, ali i Hrvoje Smolčić odigrao je maestralno na lijevom boku.

- Dečki su bili fenomenalni. Nije bilo jednostavno. Obavili smo razgovor s njima, tražio sam samo da pokažu mladenačku drskost i odlučnost, te hrabrost. Ništa drugo nisu bili dužni pokazati osim toga, ustvrdio je Igor Bišćan.

Rijeka je u drugom dijelu sezone ostvarila četiri pobjede, dva remija i dva poraza.

- Zadovoljan sam učinkom, uspjeli smo zadržati kontinuitet i mjesto na ljestvici unatoč svim problemima, zaključio je Igor Bišćan.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone