AKCIJA “NE DVOJI-ODVOJI”

2. listopada 2013. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

9e0c9ef9-0071-475f-ab66-0b4e1e5fa793VIŠKOVO – U subotu 05.10. Eko stožer Marišćina ponovno organizira svoju tradicionalnu akciju NE DVOJI – ODVOJI. Prihod naše akcije „Ne dvoji – odvoji“ u listopadu 2013. godine planira se donirati za nabavku sportske opreme za male streličare iz kluba “Rijeka”.
Akcija počinje u 8 sati i traje do 12 sati na lokacijama: Stara škola u Marčeljima i Boćarski dom u Marinićima.
U suradnji s klubom streličara „Rijeka“ tijekom akcije „Ne dvoji – odvoji“ u listopadu 2013. godine na lokaciji Boćarskog doma u Marinićima organiziramo i humanitarni turnir streličara kroz koji će nam mladi streličari demonstrirati svoje vještine. Uz suradnju ovlaštenog sakupljača otpada tvrtke Metis d.d. cjelokupni ćemo prihod od prikupljenih sirovina s listopadske akcije usmjeriti za nabavku sportske opreme za male streličare iz kluba streličara „Rijeka“.
Organizatori pozivaju građane da ne bacaju u smeće papir, drvo, kartonsku, plastičnu, staklenu i metalnu ambalažu, nego da prikupljeni odvojeni otpad donesu u kutijama. Akcijom “NE DVOJI – ODVOJI” imamo za cilj skrenuti pozornost i educirati javnost za odvajanje sirovina iz otpada, kako bi se one maksimalno iskoristile i time izbjeglo stvaranje smeća, zaključuju iz Eko stožera. (kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone