29. Maškarani auto rally “Pariz-Bakar”

13. veljače 2020. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Novosti
Maškarani rally Pariz-Bakar startat će u subotu u 10:05 sati, a početna točka je riječki Pariz s kojeg rally kreće prema Korzu. Ruta se nastavlja preko Kostrene do Bakra. Dolazak sudionika u Kostrenu predviđen je u 11:30 sati nakon čega će se na parkiralištu iznad plaže Nova voda održati ispit spretnosti.

Mole se vozači da u subotu tijekom jutarnjih sati na tom parkiralištu ne parkiraju automobile do odlaska sudionika rallya prema Bakru te za povećan oprez u prometu tijekom trajanja manifestacije.

Pravilnik natjecanja s itinererom, skicom ispita spretnosti i prijavnim listom nalaze se u privitku.

Ispunjeni prijavni list možete poslati e-mailom sport@ak-rijeka.hr , poštom na adresu Autokluba Autoklub Rijeka, Dolac 11 ili ga donijeti osobno te u TIC Korzo 14. Kao i prijašnjih godina, uz prijavni list potrebno je priložiti potvrdu uplate startnine, fotokopije vozačke dozvole, prometne dozvole i police osiguranja vozila s kojim sudjelujete. Također potrebno je dostaviti i kopiju osobne iskaznice ostalih sudionika u vozilu. U cilju što sigurnijeg i kvalitetnijeg natjecanja molimo Pročitajte pravilnik natjecanja kako bi bili upoznati s pravilima i rutom prolaska ovogodišnjeg rally-a.

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone